Voor dit seizoen zijn we uitverkocht

Bestel vanaf oktober 2024 jouw Nerine en Amarine bollen voor het nieuwe seizoen van 2025

Meer en meer mensen hebben de Nerine gevonden als herfstbloeier voor hun tuin. Wil jij ook tot diep in het najaar geniet van kleur in je herfsttuin? Bestel dan deze zomerbollen in onze webshop. We wensen je een prachtig tuinseizoen met Nerine of Amarine zomerbollen van Nerine.eu.Bestel Nerine en Amarine bloembollen, ontvang en plant ze in April en geniet in het najaar

Je kunt in onze kwekerij-webshop vanaf het najaar tot het voorjaar Nerine en Amarine bloembollen kopen. De soorten zijn speciaal door ons geselecteerd voor jouw tuin. Je bestelling wordt geleverd in de maand April. Tot die tijd bewaren wij zorgvuldig jouw bloembollen. Vervolgens plant je in April jouw Nerines in de tuin of op de pot. Volg daarbij de tips voor planten en verzorgen van je bloembollen, die je vind op de bijgesloten instructiekaart of op de pagina Nerine bloembollen planten. Doe ideetjes op voor de toepassing op de pagina Ideeën herfsttuin en ontdek alle weetjes, kenmerken en achtergronden van deze unieke herfstbloeier bij Nerine informatie. Ontdek het zelf, onze webshop biedt veel meer dan alleen Nerine en Amarine bloembollen kopen.

Wat je wilt weten over je bestelling Nerine of Amarine bloembollen

We behandelen je bestelling Nerine bloembollen met de grootste zorg. Daar wil je op kunnen rekenen. Kijk daarvoor eens op 'Bestelling en levering' en 'Veel gestelde vragen'. Mocht je daar geen antwoord vinden op je vragen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief