Home » Nerine kopen

We zijn uitverkocht voor dit seizoen

Volg deze pagina voor het aanbod Nerine bloembollen van seizoen 2022

Van het najaar 2021 t/m maart 2022 is bieden wij hier weer een nieuwe voorraad verse Nerine en Amarine bloembollen aan. In Maart en April 2022 zijn deze weer leverbaar. Wij wensen je een mooi tuinseizoen.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbriefBestel Nerine bloembollen, ontvang ze in Maart en April, plant ze in April en geniet in het najaar

Je kunt in onze kwekerij-webshop vanaf het najaar tot het voorjaar Nerine bloembollen kopen. De soorten zijn speciaal door ons geselecteerd voor jouw tuin. Je bestelling wordt geleverd in de maand Maart. Tot die tijd bewaren wij zorgvuldig jouw bloembollen. Vervolgens plant je in April jouw Nerines in de tuin of op de pot. Volg daarbij de tips voor planten en verzorgen van je bloembollen, die je vind op de bijgesloten instructiekaart of op de pagina Nerine bloembollen planten. Doe ideetjes op voor de toepassing op de pagina Ideeën herfsttuin en ontdek alle weetjes, kenmerken en achtergronden van deze unieke herfstbloeier bij Nerine informatie. Ontdek het zelf, onze webshop biedt veel meer dan zomaar Nerine bloembollen kopen.

Wat je wilt weten over je bestelling

We behandelen je bestelling Nerine bloembollen met de grootste zorg. Daar wil je op kunnen rekenen. Kijk daarvoor eens op 'Bestelling en levering' en 'Veel gestelde vragen'. Mocht je daar geen antwoord vinden op je vragen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.