Disclaimer 

Op onze website word informatie aangeboden waaronder verkoopinformatie, prijsinformatie, leveringscondities, toepassingsmogelijkheden, product kenmerken en verzorging van Nerine bloembollen. Wij hebben de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en weergeven van deze informatie op onze website. Echter kunnen wij niet garanderen dat deze informatie altijd juist, volledig, relevant en actueel is of wordt weergegeven. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor enige schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website aangeboden informatie. 

Wij kunnen niet uitsluiten dat er sprake kan zijn van storingen of onderbrekingen bij het gebruik van onze website of vertraging in het verstrekken van informatie of verzending van berichten. Voor de gevolgen hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Wij zijn is niet aansprakelijk voor de inhoud van de sites van derden welke gelinkt zijn met (enige pagina's van) onze website.

Onze website bevat onderdelen waarop intellectuele eigendomsrechten van ons en van derden kunnen rusten. Het is niet toegestaan om de informatie op deze website, zoals teksten, afbeeldingen en logo zonder onze toerstemming te reproduceren en publiceren.

Wij hebben bij het gebruik van grafische en tekstuele elementen de groots mogelijke nauwkeurigheid in acht genomen om oneigenlijk gebruik van content- waarop eigendomsrechten van derden rusten - te voorkomen. Mocht onverhoopt toch geconstateerd worden dat onderdelen oneigenlijk op onze website zijn weergegeven dan zullen wij deze verwijderen. 

Afhankelijk van wisselende omstandigheden bij het produceren van beeld materiaal van onze producten kunnen kleurverschillen ontstaan tussen de afbeeldingen en de uiteindelijk kleur van het product. Wij garanderen geen kleurechtheid of kleurvastheid van onze producten.

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de bloeibaarheid van onze bloembollen. Echter kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor de bloei van onze bloembollen niet tot stand komt. Wij geven daarom geen garantie op de bloei van de bloembollen.