De levering of het ophalen van je bestelling in 2022

Bezorging van je bestelling

In de laatste week van maart wordt je bestelling klaargemaakt voor verzending. Je ontvangt je Nerine en Amarine bloembollen dan begin april.


Ophalen van je bestelling

Medio maart 2023 vermelden wij de afhaal data in april 2023

Op die data kun je je bestelling ophalen op onze kwekerij, Floraweg 34, Roelofarendsveen.


Hoe werkt het eigenlijk

Je bestelt Nerine bollen in onze webshop, direct bij onze kwekerij. Jouw gegevens worden daar volgens alle privacy richtlijnen verwerk. Nadat je online betaald hebt, kan je bestellingen worden verwerkt.


In April is je bestelling leverbaar. Op basis van je keuze wordt je bestelling thuis gebracht of kun je deze afhalen bij onze kwekerij tijdens een van de afhaaldagen.


In April kun je je bloembollen planten. Volg hierbij de 4 stappen in de plantinstructie die we hebben bijgesloten of die je kunt hier kunt vinden. Laat ons weten als het niet groeit volgens je verwachting. Dan kunnen we je helpen.


Afhankelijk van het weer bloeien ergens in september je Nerines. Heb geduld, als je de plantinstructie hebt gevolgd, dan komen er vroeg of laat bloemen uit de Nerine bollen.Over garantie, kwaliteit en voorwaarden van je bestelling Nerine bloembollen

Betrouwbaarheid en duidelijkheid staat bij voorop bij het verwerken van jouw bestelling Nerine bloembollen. De kwaliteit van onze service en de Nerine bloembollen zijn voor jou immers immer even belangrijk. 


Waarom levering in April

Onze bewaaromstandigheden zijn optimaal voor de bloembol. Zodat je kunt rekenen op de beste kwaliteit bloembollen. Jouw bestelling wordt daarom geleverd in de maand April, het moment waarop je je bloembollen moet planten.


Kwaliteit en duurzaamheid

Onze bloembollen worden gekeurd door NAK-Tuinbouw. Dit is een onafhankelijke keuringsinstantie die toeziet op kwaliteit van de bloembollen. Daarnaast zijn onze bloembollen GAP- en MPS-gecertificeerd. Dit staat voor een duurzame teelt, verantwoord voor mens en milieu. Daarnaast beschikken we over jarenlange ervaring in de veredeling, teelt en bewaring van ons product. Daarmee verzekeren we je dat we de hoogst haalbare kwaliteit en groeikracht van je Nerine bloembollen kunnen nastreven.


100% groei- en bloeigarantie

Wij telen en selecteren met zorg de beste bollen voor jou. Na ontvangst van je bestelling dragen wij de zorg voor de bloembollen aan je over. Volg daarbij de meegeleverde plantinstructies op voor een gezonde start van de groei van je Nerine bloembollen. Mocht het ondanks al je zorg en aandacht voor je bloembollen toch voorkomen dat ze niet groeien, dan sturen wij kosteloos nieuwe Nerine bloembollen naar je op. Daarvoor hoef je slechts een berichtje met foto van je bloembollen te sturen, naar service@nerine.eu.

Natuurlijk kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je bollen (nog) niet bloeien. Heb geduld laat in het eerste seizoen of het tweede seizoen zullen ze bloeien. daar zijn wij zeker van. We geven dus ook garantie op de bloei van je Nerine bloembollen.


Wijzigen en annuleren van je bestelling

Je kunt te allen tijde je bestelling kosteloos aanpassen of annuleren.


Bedenktijd en retourneren

Je kunt tot 5 werkdagen na ontvangst je bestelling kosteloos aan ons retourneren.


Verzending en afhalen

Bij het plaatsen van he bestelling, kun je aangeven of je je bestelling bij je thuis wilt ontvangen of op onze kwekerij wilt afhalen. De kosten voor thuis bezorgen zijn € 6,95. De afhaal periode is in Maart. Over afhaaldata ontvang je tijdig bericht.


Klachten

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met je Nerine bloembollen of onze service. Mocht dat niet zo zijn, dan horen we graag wat de reden is. Zo kunnen wij blijven werken aan een optimale klant-tevredenheid. Je kunt altijd een bericht sturen naar service@nerine.eu